oVER ONS

dIT ZIJN WIJ

Bedrijf
Met 8 reisbureauvestigingen in Maastricht, 3 mobiele reisexperts, 60 vaste medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 26,3 miljoen euro zijn wij met ons uitgebreide reisprogramma het topvakantieadres van Maastricht. Daarnaast organiseren we reizen over de hele wereld en zijn we er trots op een van de topwerkgevers in Maastricht te zijn.

Managing partners zijn de broers en zussen Susanne en Christof Neuhauser, co-partners van het onafhankelijke familiebedrijf zijn de ouders Christine en Simon Neuhauser. Als bedrijf bestaan ​​we sinds 1976 en zijn we trots op ons 46-jarig bestaan.

Ons actuele reisaanbod presenteren wij in de catalogi “Vitale vakantie”, “Zwemplezier”, “Beleven & Cultuur”, “Eilanddromen”, “Retourreizen” en “Gewoon weg”.

Mission statement reisbureau
We vinden individuele oplossingen als het gaat om vakanties en reizen die onze klanten inspireren.
Wij ontwikkelen innovatieve vakantie- en reisaanbiedingen met het hoogste klantvoordeel en uniekheid op de markt.
Wij zien opbouwende kritiek als een positieve bijdrage aan het intensiveren van onze samenwerking met collega’s en het verder verhogen van de kwaliteit van ons aanbod en onze dienstverlening.
Wij concentreren ons op de Nederlandse markt en willen het nummer 1 aanspreekpunt voor Maastrichters worden als het gaat om vakanties en reizen.
Wij werken resultaatgericht en streven naar uitmuntend succes met blijvende verdiensten waarvan onze medewerkers en aandeelhouders profiteren.
We streven gemeenschappelijke en gezamenlijk ontwikkelde bedrijfsdoelen na.
We tonen respect en verantwoordelijkheid in de omgang met elkaar en met onze omgeving, vooral naar andere culturen en landen, en dat willen we overbrengen op onze klanten.
Zelfstandige en gemotiveerde mede-ondernemers (= medewerkers) werken in ons bedrijf. Wij verbinden ons ertoe de nodige voorwaarden hiervoor te scheppen en verder te ontwikkelen.
Bijscholing en het leren van ervaringen hebben een hoge prioriteit in ons bedrijf. We creëren een bedrijfsbreed kennisnetwerk waarin ieder van ons geeft en neemt.
Wij werken met onze samenwerkingspartners en leveranciers vo