ACTIEF REIZEN

REIS NAAR VERSCHILLENDE PLAATSEN

Wij zijn er voor u wanneer het eindelijk weer tijd is voor vakantie!


NU NIEUW BIJ ONZ REISBUREAU: VIDEO CONSULTING
Zit je al maanden in het thuiskantoor en droom je al heel lang van een andere omgeving? Ben je vol verwachting voor je volgende vakantie, maar heb je geen zin in vervelend onderzoek?

NIEUWE SERVICE

Maak dan gebruik van de nieuwe service van onze reisbureaus en maak een afspraak met onze reisexperts tijdens de openingstijden van het reisbureau. Ontdek de diversiteit van Nederland, plan met ons een unieke verre reis, een spannende cruise of een ontspannen strandvakantie.

Wij adviseren u vakkundig en individueel bij alle vakantievragen en zijn uw persoonlijke aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis – nu belangrijker dan ooit!

Zakenreizen boeken was nog nooit zo eenvoudig en probleemloos!

Travelmanagers & zakenreizigers hebben behoefte aan een betrouwbare partner die hen verzorgt en ondersteunt bij alles wat met zakenreizen te maken heeft.

Bij Actieff reizen staat de klant altijd centraal! We geven reizigers en reismanagers een tool die je leven vereenvoudigt en kosten bespaart.

Actief reizen is Europa’s grootste B2B-reisportaal voor zakenreizen. We combineren het beste van reisbureau, OBE, reis- en ontvangstbeheer en bieden u ook de mogelijkheid om uw reisbeheersysteem te integreren in uw ERP.

Maak in een persoonlijke demo kennis met ons alles-in-één zakenreisplatform!