9-daagse fietsvakantie Frankrijk

759.00

Fietsen in de Loire vallei in Frankrijk. Elke paar kilometer kom je langs een kasteel aangezien je door een streek fietst waar ooit de Franse koningen woonden.

Boek reis bij Pharos Reizen

Beschrijving

Stap op jouw 'vélo' en fiets langs de mooiste 'châteaux'! Je peddelt door de streek waar ooit de Franse koningen woonden. Langs de rivier die symbool staat voor de Franse beschaving. Elke paar kilometers fiets je langs een kasteel: zoals in Chambord, Cheverny, Blois, Chaumont, Chenonceaux, Nitray, Ussé en Montsoreau! En ook de heerlijke streekrestaurants zijn talrijk langs de Loire. Kortom: genieten met al jouw zintuigen.    Inbegrepen * 8x hotelovernachting met ontbijt * bagagetransport van hotel naar hotel * (Blois-Saumur) * parkeergelegenheid bij het eerste hotel in Blois * toeristenbelasting * route-informatie * 24-uurs hulpdienst * live-tips () ter plaatse (via Whatsapp)  * CO2-compensatie Niet inbegrepen * transfer terug van Saumur naar Blois per trein. De treinreis terug naar Blois dien je zelf te regelen. * vervoer naar en van de stations * Geldig bij 2 deelnemers per boeking.  Indien je alleen reist, geldt een toeslag van € 180,- per fietsreis (i.v.m. bagagevervoer en transferkosten). Bijzondere ervaringen * op jouw stalen ros van kasteel naar kasteel * smullen in één van die voortreffelijke restaurantjes in Tours * genieten van de mooie natuur in ‘de tuin van Frankrijk’ Verlengen Je kunt deze rondreis verlengen met een langer verblijf in het eerste en/of het laatste hotel. De prijzen voor het verlengen vind je in de i naast de vanaf-prijs. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Fietsen in de Loire vallei in Frankrijk. Elke paar kilometer kom je langs een kasteel aangezien je door een streek fietst waar ooit de Franse koningen woonden.

Loire

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Reisduur

9 dagen

Bestemming

Frankrijk

Soort

Individueel

Vervoer

Eigen vervoer

Snow

ACTIEF-REIZEN.NL | JOUW VERTREKPUNT VOOR EEN ACTIEVE VAKANTIE