7-daagse rondreis Beieren

439.00

Sprookjes bestaan! Rijd door de wijngaarden, ontdek romantische kastelen en kijk uit op de Alpen. Bovendien bezoek je juweeltjes van vakwerkstadjes, zoals Rothenburg en Dinkelsbühl. Een prachtige route door een afwisselend landschap.

Bekijk reisdetails bij Pharos Reizen

Reisbeschrijving

Sprookjes bestaan! Rijd door de wijngaarden, ontdek romantische kastelen en kijk uit op de Alpen. Bovendien bezoek je juweeltjes van vakwerkstadjes, zoals Rothenburg en Dinkelsbühl. Een prachtige route door een afwisselend landschap.

De Romantische Strasse (een toeristische route van 350 km) slingert vanaf Würzburg tot aan de voet van de Alpen. Een poëtische route door een idyllisch wisselend landschap en 26 plaatsen, waaronder Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbühl en Augsburg. Het glooiende landschap in het noorden maakt in het zuiden plaats voor heuse bergen met uitgestrekte wouden. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand. Het sprookje komt echt tot leven in kasteel Neuschwanstein. In en rond Füssen zijn er vele romantische plekjes om deze reis in stijl te beëindigen. Inbegrepen Wittelsbacher Höh * 2x overnachting met ontbijt * 1x stadswandeling met de nachtwacht door het oude centrum van Würzburg (di t/m za) of een bezoek aan de vesting van Marienberg (dagelijks) Parkhotel Donauwörth * 2x overnachting met ontbijt Hotel Luitpoldpark * 2x overnachting met ontbijt * 1x 3-gangen diner op de 2e avond * 1x entree Schloss Neuschwanstein (voucher ontvang je in het hotel) * routekaart Romantische Strasse (1 per res.) * ANWB Ontdek reisgids Duitsland zuidoost (1 per res.) live-tips (http://p-live02-pharosreizen-pharos.citar.nl/pharosreizen.nl/over-ons/sophie) ter plaatse via WhatsApp Extra inbegrepen bij de 9-daagse rondreis Hotel Rappen Rothenburg * 2x overnachting met ontbijt * 1x 3-gangen diner op de aankomstdag Je verblijft bij de 9-daagse rondreis na Wittelsbacher Höh in Hotel Rappen Rothenburg. Bijzondere ervaringen… * een boottocht over de Main in Würzburg * de historische stadskern in Rothenburg ob der Tauber * wandeling met de nachtwacht door romantisch Würzburg * 5 verschillende landschappen rond Donauwörth * de stad van Leopold Mozart: Augsburg * koningspaleizen Hohen Schwangau en Neuwschanstein * spectaculaire omgevingen rond middeleeuws Füssen Geheimtip Vlak bij Würzburg liggen de wijngaarden van de Frankenwijn. Het is de moeite waard wijn te proeven in de gewelfde Weinstube van het Bürgerspital zum Heiligen Geist. Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden. Reisperiode Je kunt deze reis maken in de periode van 1 april tot en met 27 oktober 2018. Je kunt de rondreis dagelijks aanvangen. Verlengen Wil je de route van de Via Claudia verder volgen? Wij bieden ook aan 'In het Spoor van de keizer naar Venetië': Via Claudia Augusta! Disclaimer: Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Beieren

Zonder kinderen

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Bestemming

Duitsland

Reisduur

7 dagen

Vervoer

Eigen vervoer

Soort

Individueel

VOLG ONS OP FACEBOOK