7-daagse fietsvakantie met kids Bodensee

455.00

Een afwisselende fietsreis door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, langs de Bodensee. Met mogelijkheid tot een frisse duik onderweg!

Bekijk reisdetails bij Pharos Reizen

Reisbeschrijving

Een afwisselende fietsreis door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, langs de Bodensee. Met mogelijkheid tot een frisse duik onderweg!

Tijdens deze familiefietsreis kun je veel dieren zien! Breng je een bezoekje aan Affenberg in Salem om de apen te zien? In het Zeppelinmuseum in Friederichshafen leer je van alles over dit bijzondere luchtschip. In Bregenz kun je met de kabelbaan naar boven om adelaars te spotten en deel te nemen aan de natuurquiz. Durf jij een kijkje te nemen bij de slangen in het reptielenhuis in Unteruhldingen? Inbegrepen * 6x hotelovernachting met ontbijt * bagagetransport van hotel naar hotel * bootticket Wallhausen – Überlingen incl. fiets * informatiemateriaal en kaarten * 24-uurs hulpdienst (telefoonservice) * Pharos-rugzakje () * live-tips () ter plaatse (via Whatsapp) * klimaatcompensatie Bijzondere ervaringen * apen voeren in het Apenpark in Salem * bezoek het Zeppelin Museum in Friedrichshafen * bijzonder uitzicht vanaf het Pfänder bergstation over de regio (1062m) Verlengen Je kunt deze fietsreis verlengen met een langer verblijf in de hotels onderweg. De prijzen voor het verlengen vind je in de “i”naast de vanaf-prijs. Indien je de reis wilt verlengen, neem dan contact op met ons Customer Contact Center ().

Met kinderen

Vorarlberg

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Bestemming

Oostenrijk

Reisduur

7 dagen

Vervoer

Eigen vervoer

Soort

Individueel

VOLG ONS OP FACEBOOK