Reistips

5- of 7-daagse rondreis Zuid-Engeland Kent & Surrey

439.00

Een fantastische reis naar dé tuinenbestemming van Engeland: Kent. Je begint in het graafschap Kent en eindigt in het graafschap Surrey.

Boek reis bij Pharos Reizen

Beschrijving

Dit is een rondreis waar je helemaal van opbloeit! Kent is uitgeroepen tot dé internationale tuinenbestemming. Bezoek je de beroemde tuinen, zoals Sissinghurst? Of juist verborgen pareltjes als die van Walmer Castle, met de spectaculair vernieuwde Broadwalk Garden? Ervaar de ‘British Countryside’ op z’n fleurigst. Waai je ook lekker uit op de White Cliffs? Je logeert in twee luxe hotels op het platteland. In beide hotels word je 's ochtend getrakteerd op een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Dit geeft je genoeg energie om de rest van de dag op volle kracht te genieten! Beide hotels hebben een golfbaan naast het hotel. Bovendien ligt het tweede hotel in een bijzondere Britse setting: direct aan de paardenracebaan. Er is ook een goede treinverbinding met Londen. Inbegrepen * retourovertocht Calais-Dover met P&O Ferries voor één auto * 2 of 3x overnachting in het Marriott Tudor Park Hotel in een twee persoonskamer op basis van logies en uitgebreid (ook Engels) ontbijtbuffet * 2 of 3x overnachting in Lingfield Park, A Marriott Hotel & Country Club in een tweepersoonskamer op basis van logies en uitgebreid (ook Engels) ontbijtbuffet * 1x entree tot Penshurst Place & Gardens * 1x entree tot Canterbury Cathedral * reisbescheiden met geheimtips en suggesties voor route/uitstapjes * live-tips () onderweg (via WhatsApp) * CO2-compensatie * Tuintips * Michelin wegenkaart Zuidoost Engeland (Midlands, East Anglia)  Verlengen Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Huisdier Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Een fantastische reis naar dé tuinenbestemming van Engeland: Kent. Je begint in het graafschap Kent en eindigt in het graafschap Surrey.

 

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Bestemming

Groot-Brittannië

Reisduur

5 dagen

Vervoer

Eigen vervoer

Soort

Individueel