Reistips

5-daagse fietsvakantie Duitsland – Pfalz

352.75

Fietsen door het Toscane van Duitsland door schitterende wijngaarden en schilderachtige dorpen! Verblijf in één hotel in Neustadt, aan de rand van Naturpark Pfälzerwald.

Boek reis bij Pharos Reizen

Beschrijving

Adembenemend mooi is deze streek! Neustadt is een sfeervolle verblijfplaats, sommige huizen zijn maar liefst zes eeuwen oud, en een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en andere uitstapjes. Tijdens de zomermaanden is Neustadt het toneel van verschillende wijnfeesten en andere evenementen. Neustadt ligt aan de rand van het Naturpark Pfälzerwald dat met zijn talloze bewegwijzerde routes een waar fietsparadijs is. Vanuit Neustadt kun je de gehele omgeving verkennen per fiets. Je fietst iedere dag een andere route van ca. 45 tot 55 km. Tijdens de fietsroutes zijn plaatsen als Freinsheim en Deidesheim sfeervolle rustpunten. Het is heerlijk fietsen in het dal van de Rijn of door het uitgestrekte groen van het Pfälzer-woud. Een bezoek aan Speyer met zijn historische gebouwen en Heidelberg met het Heidelberger Slot mag je niet overslaan.  Je verblijft in het moderne Achat Hotel Neustadt (of gelijkwaardig) in het centrum van de stad. Inbegrepen: * 4x overnachting met ontbijt * gebruik sauna * toeristenbelasting * fietskaarthouder * routeinformatie * live-tips () ter plaatse (via WhatsApp) * CO2-compensatie Verlengen Je kunt deze fietsreis verlengen met een langer verblijf . De prijzen voor het verlengen vind je in de i naast de vanaf-prijs. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Fietsen door het Toscane van Duitsland door schitterende wijngaarden en schilderachtige dorpen! Verblijf in één hotel in Neustadt, aan de rand van Naturpark Pfälzerwald.

Rijnland-Palts

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Reisduur

dagen

Bestemming

Duitsland

Soort

Individueel

Vervoer

Eigen vervoer