Reistips

4-daags fietsarrangement Hotel Kronenhof

182.75

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te zien! Fiets langs de prachtige Weser en bezoek sprookjesachtige dorpjes onderweg.

Boek reis bij Pharos Reizen

Beschrijving

Vanuit dit hotel Kronenhof ben je zo op de Weser fietsroute. Het hotel ligt in het romantische Weserbergland en is een uitstekend vertrekpunt voor heerlijke fietstochten dwars door het Sprookjesland dat de gebroeders Grimm inspireerde!   Inbegrepen: * 3x overnachting met ontbijt * 1×3-gangendiner * 50% korting op fietshuur bij het hotel * 1x proefrit van één uur op een e-bike * fietsroutes met kaarten * gebruik van de wellness met panoramauitzicht over Reinhardswald *  live-tips () ter plaatse (via WhatsApp)  * CO2-compensatie Bijzondere ervaringen * logeren in de stad van de Gelaarsde Kat in Oberweser * rijd langs kastelen en schilderachtige dorpjes waar de sprookjes van Grimm tot leven komen   * bezoek de Kloosterkerk Bursfelde * slenteren door drierivierenstad Hannover Münden, dat ruim 700 vakwerkhuizen telt Verlengen Dit arrangement kan niet verlengd worden.

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te zien! Fiets langs de prachtige Weser en bezoek sprookjesachtige dorpjes onderweg.

Hessen

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Reisduur

dagen

Bestemming

Duitsland

Soort

Individueel

Vervoer

Eigen vervoer