Reistips

12-daagse Bed & Breakfast Rondreis Schotland- vanuit Zeebrugge

740.25

It's Scotland time! Tijdens deze rondreis kom je bij de Schotten thuis: je verblijft in Bed & Breakfasts. Op het menu staan o.a. Loch Ness, National Park The Trossachs en Edinburgh!

Boek reis bij Pharos Reizen

Beschrijving

Guid mornin! Welkom in het land van de Bens en de Glens en de Lochs. Welkom in het land waar whisky geen drankje is maar een bijna religieus ritueel. Deze rondreis voert je naar de prachtige natuur van Loch Lomond én naar het monumentale Edinburgh. En bij Loch Ness ga je kijken of het monster thuis is. Heel bijzonder is ook dat je deze rondreis echt bij de Schotten thuis komt. Je logeert in B&B's, het een wat luxer dan het andere, maar altijd wordt je ontvangen met Schotse gastvrijheid. Je leert dit trotse en eigenzinnige land dus kennen uit de eerste hand. Nice tae meit ye! Inbegrepen * 2x overnachting in Bed & Breakfast nabij Loch Lomond/Trossachs in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt * 2x overnachting in Bed & Breakfast nabij Beauly/Inverness in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt * 3x overnachting in Bed & Breakfast nabij Pitlochry in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt * 2x overnachting in Bed & Breakfast nabij Edinburgh in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt * retourovertocht Zeebrugge-Hull met 1 auto (max. 1.85 m hoog en 6 m lang) * tweepersoonsbinnenhut met stapelbed * reisbescheiden met geheimtips en suggesties route/uitstapjes * ANWB-reisgids Ontdek Schotland (1 per reservering) * live-tips () ter plaatse (via WhatsApp) * CO2-compensatie Bijzondere ervaringen * op zoek naar het monster van Loch Ness * whisky proeven in een traditionele whiskystokerij * een echte Schotse Kilt kopen bij de Kilt Shop in Edinburgh na een bezoekje aan het Edinburgh Castle * wat zegt 'ie nou? Hun Engels is soms onverstaanbaar, maar wat zijn ze hartelijk en gastvrij! * slenteren door de historische stadje Pitlochry, in het spoor van Queen Victoria * een echt “Scottish Breakfast” en daarna een stevige wandeling door Nationaal Park Loch Lomond & The Trossachs Geheimtip Bezoek de kleinste whiskydistilleerderij van Schotland in Pitlochry. Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden. Verlengen Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door ‘ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren’ aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Huisdier Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

It's Scotland time! Tijdens deze rondreis kom je bij de Schotten thuis: je verblijft in Bed & Breakfasts. Op het menu staan o.a. Loch Ness, National Park The Trossachs en Edinburgh!

 

Extra informatie

Reisorganisatie

Pharos Reizen

Bestemming

Groot-Brittannië

Reisduur

dagen

Vervoer

Eigen vervoer

Soort

Individueel