Reistips

Online advertentie bannering in diverse formaten

Start een effectieve online banner advertentie en vergroot de naamsbekendheid van uw oragnisatie en een groter klantbereik. 

Maandelijks wordt Actief-Reizen.nl door duizenden actieve wandelaars, mountainbikers, bergbeklimmers en andere outdoor enthousiastelingen bezocht. Allemaal hebben ze 1 ding gemeen, ze houden van een actieve vakantie. Met een sprekende banner kan je jouw organisatie dus goed onder de aandacht brengen. Het resultaat is meer naamsbekendheid en een groter bereik welke leiden tot meer potentiële klanten.  

“Een krachtig reclame instrument voor het creëren van naamsbekendheid”

Mogelijke bannerformaten

Dankzij ons flexibel advertentiesysteem zijn we in staat om diverse bannerformaten te hanteren. Naast de veelvuldig afgenomen ‘leaderbord’, ‘medium rectangle’ en ‘brede skyscraper’zijn er tal van andere mogelijkheden.

bannerformaten

Wat kost het?

De kosten voor bannering zijn afhankelijk van het bannerformaat, duur van publicatie alsmede de positie op de website. Algemene regel hierbij is:

Bannerformaat: Een groter bannerformaat heeft een hoger tarief dan een klein formaat banner. Dit vanwege het feit dat een grotere banner meer attentiewaarde heeft.

Positie vd banner: Een positie op de homepage of in de header heeft een hogere attentiewaarde dan een banner op een subpagina. Voor deze posities geldt normaliter dus een hoger tarief.

Duur van publicatie: Een banner die langer wordt getoond aan de consument heeft levert meer impressies op. Meer impressies betekent een groter klant bereik.

Bekijk onze mediakit voor een indicatie van de bannertarieven.

Voorstel op maat

Adverteren op Actief-Reizen.nl is een mooie kans om liefhebbers van actieve vakanties te inspireren. Verleid de avontuurlijke reiziger daarom met een aantrekkelijke call-to-action banner!

Laat ons weten wat uw behoefte is en wij doen een voorstel op maat? Neem contact met ons op via [email protected] of via onderstaande contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Alle voordelen van adverteren op Actief-Reizen.nl nog even op een rijtje:

  • Keuze uit diverse banners
  • Maandelijks bereik van duizenden actieve reizigers
  • Adverteren binnen een context van objectieve en betrouwbare informatie

Andere advertentiemogelijkheden

Naast advertentie bannering is het ook mogelijk om jouw eigen reisproducten op onze website te publiceren.

Contact

Heb je een vraag over de advertentiemogelijkheden of wil je graag een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met de redactie via onderstaand contactformulier.