Zonder samenwerking geen succes!

Actief-Reizen.nl is de enige reisvergelijker van actieve vakanties in Nederland. Met duizenden bezoekers per maand is Actief-Reizen.nl een zeer interessant platform voor reisorganisaties die zich specifiek op de actieve vakantieganger willen richten.

We werken al samen met gerenommeerde reisorganisatie zoals SNP, Djoser, Kras, Pharos, Fital, AV Tours en vele anderen. Voor deze organisatie zijn wij al zeer succesvol in het vergroten van het klantbereik en het genereren van meer leads. Bekijk onderstaande advertentiemogelijkheden en kijk wat we voor jou kunnen doen!

Adverteren voor reizen, reisorganisaties of bestemmingen

Actief-Reizen.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren voor specifieke reizen, reisorganisaties of bestemmingen. De promotionele mogelijkheden variëren van advertorials tot bannering en van nieuwsbrieven tot gesponsorde social media posts.

Persreizen

Voor reisorganisaties als mede regionale of lokale toerismebureaus verzorgen wij tevens persreizen. De ervaringen die wij tijdens deze persreizen op doen vertalen we naar uitgebreide promotie in de vorm van reisblogs, foto en/of videoreportages en natuurlijk aandacht op onze social media kanalen.

Contact

Wil je meer weten over een bepaalde advertentie vorm of wil je een concreet voorstel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina.

3 TOP ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

Vergroot jouw omzet, naamsbekendheid en klantenkring met één van onderstaande advertentie producten

Jouw reisproducten op onze site

Reisorganisaties bieden wij de mogelijkheid om de eigen reisproducten op onze website te promoten. Genereer meer leads en meer omzet!

Online advertentie bannering in diverse formaten

Start een effectieve online banner advertentie en vergroot de naamsbekendheid van uw oragnisatie en een groter klantbereik. 

Story telling of sponsored blog

Vertel het verhaal van een reis, regio of thema in een blog met meer nieuwswaarde en een hogere doorklik ratio dan gewone advertenties. Story telling werkt!

Contact

Heb je een vraag over de advertentiemogelijkheden of wil je graag een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met de redactie via onderstaand contactformulier.