Jouw reisproducten op onze site voor slechts € 4.99

Reisorganisaties bieden wij de mogelijkheid om de eigen reisproducten op onze website te promoten. Genereer meer leads en meer omzet!

Actief-Reizen.nl is de grootste reisvergelijker van actieve vakanties in Nederland. Wij richten ons uitsluitend op de actieve reizigers, natuurliefhebbers en buitensporters die op zoek zijn naar een avontuurlijke, uitdagende en beweeglijke vakantie. De honderden consumenten die onze website dagelijks bezoeken zijn potentiële klanten op zoek naar hun volgende actieve belevenis. Deze consumenten staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie. Voor uw organisatie dus een mooie kans op extra omzet!

“Bied jouw reisproducten dus aan op de website van Actief-Reizen.nl en vergroot het verkoopsucces!”

Hoe werkt het?

Het publiceren van jouw eigen reizen op Actief-Reizen.nl gaat gemakkelijk en snel in drie eenvoudige stappen.

 • 1. Bestand maken & aanleveren

  Van de reisproducten die jij op onze website wilt tonen hebben wij de nodige informatie nodig. Deze informatie, zoals de naam van de reis, de prijs, een reisbeschrijving, bestemming, afbeeldingen, etc, ontvangen wij van jou in een bestand. Zie hier voor een gedetailleerde uitleg en voorbeeld bestand

 • 2. Controleren & inlezen

  Nadat wij het bestand met de reisinformatie van jou hebben ontvangen, controleren wij deze en lezen we de gegevens automatisch in in onze reisproduct database.

 • 3. Facturering

  Zodra de gegevens ingelezen zijn in de database en klaar staan om gepubliceerd te worden, ontvang je hiervan een melding als mede een factuur gebaseerd op looptijd en aantal reisproducten. 

 • 4. Publiceren

  Zodra de factuur is voldaan publiceren wij de reizen vanaf de door jou aangegeven startdatum. Vanaf dit moment kunnen consumenten al jouw reizen zien en genereer jij leads zodra er wordt doorgeklikt naar jouw eigen website. 

Wat kost het?

Wij hechten er veel waarde aan dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Daarom geven wij heel transparant inzicht in onze tarifering. De kosten van het gebruik bestaan uit:

Publicatie kosten

Het publiceren van reisproducten op de website kan al vanaf slechts €4,99 per reisproduct per maand. Hoe meer reizen je publiceert hoe lager het tarief. Wij hanteren hiervoor de volgende kortingstaffels: 

– Tot 25 reizen: standaard tarief €4,99 per reis per maand

– Vanaf 26 tot 50 reizen: 10% korting op standaard tarief

– Vanaf 51 tot 100 reizen: 15% korting op standaard tarief

– Meer dan 100 reizen: 20% korting op standaard tarief

Alle bedragen zijn excl.btw

Setup kosten

Om het bestand met de reisproducten in onze database te kunnen controleren en inlezen maken wij een account aan. Deze setup is een eenmalig activiteit. De kosten hiervan bedragen €75 excl. btw eenmalig.

Voorwaarden

De minimale looptijd van het gekozen pakket is 3 maanden. Oftwel de producten staan minimaal 3 maandden online. Jij bepaalt het startmoment. Het startmoment kan op iedere dag van de maand in gaan. Na de eerste periode van 3 maanden kan het gebruik per maand worden verlengd of zonder restricties worden beëindigd. Bij een eventuele volgende periode van gebruik rekenen wij uiteraard geen setup kosten meer. Facturering vindt vooraf plaats op basis van bovenstaande tarifering.

Interesse?

Wil je jouw klantbereik ook vergroten en meer leads genereren? Publiceer de reisproducten van jouw eigen organisatie dan op onze website. Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt direct een uitgebreide instructie waarmee je aan de slag kunt. 

Contact

Wil je nog eerst nog iets meer weten over deze advertentievorm of heb je specifieke vragen over het aan te leveren bestand? Lees dan eerst nog even de gedetailleerde uitleg en bekijk een voorbeeld bestand voor aanlevering van de reisproducten of neem contact op met de redactie.