Reistips
Actief Reizen

Wie zijn wij?

Actief-Reizen.nl is een initiatief van een 2 actieve vakantie liefhebbers.

Actief outdoor is voor ons, Marco en Marcella, een passie. Iedere vakantie proberen we invulling te geven aan deze passie door op zoek te gaan naar een avontuurlijke en actieve vakantie. Deze zoektocht viel ons keer op keer zwaar. Urenlang op de ipad, swipend van de ene website naar de andere. Maar vaak zonder resultaat. Het idee van 1 overzichtelijke website met alle actieve vakantie reizen van gerenommeerde reisorganisaties is geboren….www.actief-reizen.nl !

0
Ondernomen avonturen
0
Bucket list items
0
Herinneringen

Onze werkwijze

Wij willen actieve vakantie reizen van verschillende gerenommeerde reisorganisaties makkelijk toegankelijk maken voor reizigers door reizen overzichtelijk te tonen op basis van geselecteerde criteria.

Wij verzorgen dus zelf geen reizen maar verbinden reiziger (vraag) en reisorganisatie (aanbod) aan elkaar en daarvoor ontvangen wij een kleine vergoeding van de aangesloten reisorganisaties.

  • Alle reizen op 1 website

    Alle actieve vakantie reizen van verschillende gerenommeerde reisaanbieders overzichtelijk op 1 website. Makkelijker kun wij het niet voor jou maken!

  • Actueel reisaanbod

    Wekelijks updaten wij al onze reizen zodat jij kunt kiezen uit het meest actuele reisaanbod.

  • Betrouwbare reispartners

    Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Wij werken daarom uitsluitend samen met reisorganisaties die zijn aangesloten bij ANVR en/of SGR.